Welkom op Zuiderkroon βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Zuiderkroon Nieuws

De Zuiderkroon vormde het kader voor een nieuwe editie van Antwerp Diner, een benefietevent dat dankzij een entertainmentdiner geld inzamelt voor HIV-onderzoek. Meer dan 450 gasten genoten van een heerlijk menu dat hen door verscheidene Antwerpse restaurants en hotels werd voorgeschoteld. Tussendoor was er ook tijd voor optredens van Natalia, Sandrine, the Barry White Experience & vele anderen. Deze spetterende editie bracht maar liefst 60.000 euro in het laatje. De Zuiderkroon was dus eens te meer een plek waar écht alles kan.

  Lees meer

In 2009 nam Music Hall de Zuiderkroon over en kregen Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Vorst Nationaal er een ‘kleine’ broer – van 800 tot 1200 plaatsen – bij. Anno 2012 onderging de zaal een grondige transformatie dankzij een volledige restyling in nachtclubsfeer. Niemand minder dan Debby en Nancy bijten binnenkort de spits af en palmen als eersten 20 weken lang de vernieuwde zaal in.

  Lees meer

Uw event in De Zuiderkroon

De Zuiderkroon is de ideale locatie voor al uw bedrijfsevenementen! Deze polyvalente zaal biedt een waaier aan mogelijkheden voor de organisatie van allerlei evenementen. Van modeshow tot seminarie, van zakelijk diner tot rondetafelgesprek, niets is onmogelijk!

Capaciteiten De Zuiderkroon Antwerpen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze corporate nieuwsbrief: