Welkom op Zuiderkroon βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Zuiderkroon Nieuws

De meest succesvolle Zuid-Afrikaanse popster Nádine komt op 9 november naar Zuiderkroon Antwerpen. Koop je tickets vóór 30 september 2013 en maak kans op een reis naar Zuid-Afrika! Lees meer

Het dansgezelschap Ibérica de Danza weet als geen ander het traditionele Spaanse cultuurgoed te gebruiken. Ibérica staat bekend om zijn sterk beeldende danstaal die ontstaat door een unieke vermenging van klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en modern ballet. De allernieuwste productie Ibérica Mágica is wederom een reis naar vele uiteenlopende dansculturen van het Iberisch Schiereiland. Een levendige en unieke dansvoorstelling waarbij schitterende projecties een indrukwekkende dimensie toevoegen aan het toneelbeeld en daardoor de magie compleet maken.

  Lees meer

Uw event in De Zuiderkroon

De Zuiderkroon is de ideale locatie voor al uw bedrijfsevenementen! Deze polyvalente zaal biedt een waaier aan mogelijkheden voor de organisatie van allerlei evenementen. Van modeshow tot seminarie, van zakelijk diner tot rondetafelgesprek, niets is onmogelijk!

Capaciteiten De Zuiderkroon Antwerpen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze corporate nieuwsbrief: