Welkom op Zuiderkroon βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Memories Are Made Of This
Dean Martin

Dit evenement is afgelopen.

Data

27 december 2012 20:00 Afgelopen  

Beschrijving

Spreek het woord ‘Crooners’ uit, en je krijgt schampere reacties. Maar zeg: Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. en je krijgt schouderklopjes. The Rat Pack. Klasse. Jazz. Swing.

Wij pikken er Dean Martin uit, de meest toegankelijke van de club. Hij croont, swingt als een duivel en zingt opwindende pop, in die warme ‘Italo-Amerikaanse’ stijl van de jaren 1940-‘50. En met de fijne humor die zo eigen is aan dit genre. Bovendien was Dean Martin een gevierde filmster, die in meer dan 100 films schittert naast groten als John Wayne.

That’s Amore, Memories are made of this, You’re nobody till somebody loves you, Everybody loves somebody sometime, The Chapel in the Moonlight, Volare, Sway (with me)... maakten hem tot een van de lievelingen van Las Vegas.

In die dagen was er de ‘king of rock’n’roll’, maar Dean Martin was de ‘King of Cool’. Nooit hield iemand met meer elegantie een whiskyglas in de hand. André de Laat, 27 jaar en fanatiek Dean Martin-bewonderaar, speelt jazz in heel Europa en de VS. Hij schreef nieuwe arrangementen en leidt het orkest, in een herkenbare mix tussen ‘van toen’ en ‘hedendaags’. Als backup heeft hij persoonlijk contact met Deana Martin, dochter van.

Met Marijn Devalck en Jean Bosco Safari staan 2 generaties op het podium, 2 grote bewonderaars van Dean Martin. Ze zingen hun eigen favoriete songs en een reeks opvallende duetten.

Organisator

Music Hall

  • Nieuwsbrief

    Schrijf u in voor onze corporate nieuwsbrief:

Toerisme

Over ons

Contact

Shop