Welkom op Zuiderkroon βeta. Start met registreren. Feedback is hier welkom.

Maak kennis met onze huiscateraar GUSTO

Geschreven door Benoit Declercq op 8 november 2017

Wij benadrukken met Gusto de totale belevenis en werken daarom met verschillende concepten.

Rekening houdend met uw wensen en verlangens creëren wij voor u de beste oplossing.

EVENTCATERING

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een gepaste locatie of catering? Of u nu een volwaardig diner wil of enkel een receptie, Gusto houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

BEURSCATERING

U organiseert een beurs en zou graag catering voorzien voor uzelf en uw bezoekers? Met Gusto bieden wij een kwalitatieve verse keuken, rekening houdend met uw wensen, zodat u al uw kostbare tijd kan steken in uw (nieuwe) relaties.

VIP EVENTS

Organiseert u een feestelijke première of VIP-evenement en mag het dat tikkeltje extra zijn? Uit onze jarenlange ervaring als vaste cateraar van Music Hall hebben we reeds vele première evenementen op ons palmares staan en weten we hoe we uw VIP gasten in de watten moeten leggen. Gethematiseerde kledij en catering kunnen naar wens aangepast worden.

CREWCATERING

Na jarenlange ervaring als vaste crewcateraar bij Music Hall producties kent de backstage catering geen geheimen meer voor Gusto. Wij bieden ontbijt, lunch en diner op maat en zorgen voor een gezond en voedzaam thuisgevoel op locatie.

AIRSTREAMER

Onze mobiele airstreambar is een heuse eye-catcher en inzetbaar op alle mogelijke locaties. Bovendien is de airstreamer personaliseerbaar zodat een bepaalde sfeer of boodschap uitgedragen kan worden.

Categorie

Algemeen

Toerisme

Over ons

Contact

Shop